برخي خانم ها تمايل دارند سينه هاي بزرگتر و خوش فرم تري داشته باشند. بنابراين از پروتز سينه استفاده مي کنند. بعد از زايمان و با بالا رفتن سن، فرم اصلي سينه بانوان تغيير مي يابد و در اکثر خانم ها، سينه ها آويزان شده و شکل اصلي خود را از دست مي دهد که براي برگرداندن فرم سينه و خوش فرم شدن آن بهترين روش استفاده از پروتز مي باشد. خوب است بدانيد پروتز انواع متفاوتي دارد و پزشک جراح بر اساس موقعيت جسمي شما و شرايط خاص شما نوع پروتز را تعيين مي نمايد.


پروتز سينه چه تاثيري بر روي بارداري و شيردهي مادران خواهد گذاشت


 


قرار دادن پروتز درون سينه نياز به عمل جراحي دارد. بنابراين مثل همه عمل هاي جراحي عوارضي را در پي خواهد داشت. البته پروتز سينه بر روي بارداري تاثير مستقيمي نمي گذارد ولي بر روي شيردهي بسيار تاثير پذير است. به علت جراحي سينه، مقداري از بافت سينه آسيب مي بيند. کيسه هاي شير و مجراي شيري در حين عمل و مخصوصا در قسمت هايي که برش داده مي شود آسيب مي بينند و به همين جهت سبب کاهش شير در سينه مادران مي گردد. لازم به ذکر است اگر شرايط خود را درست و دقيق براي پزشک شرح دهيد در انتخاب نوع پروتز کمک شاياني به شما مي کند. به طور مثال در هنگام گذاشتن پروتز به پزشک خود بگوييد که در آينده قصد بارداري داريد تا در انتخاب پروتز، دقيق تر عمل نمايد.


تاثير پروتز سينه بر شيردهي مادران



 


در چه مواقعي پروتز مانع شيردهي به کودک مي شود


 


گاهي اوقات سينه دچار عارضه اي مي شود که بايد تمام بافت درون سينه تخليه شود. مانند زماني که سينه پلي کيستيک شده است يا در اثر سرطان سينه تمام بافت داخلي سينه درگير سلول هاي سرطاني شده است. در اين موارد کليه بافت داخل سينه تخليه مي گردد و به جاي آن از پروتز سينه استفاده مي کنند در اين مواقع چون کلا کيسه هاي شيري از بدن خارج شده اند، هيچ گونه ترشح شيري انجام نمي گيرد و اگر مادر در زمان شيردهي باشد بايد براي تغذيه نوزاد خود از شير خشک استفاده نمايد.


موارد مانع شدن پروتز سينه بر شيردهي به کودک


 


تاثيرعمل جراحي پروتز سينه بر شيردهي مادران


 


پروتز سينه نياز به عمل جراحي دارد و قسمتي از بافت سينه برش مي خورد که در حين جراحي به بافت هاي اين قسمت آسيب وارد مي شود. بنابراين کيسه هاي شيري و مجاري شير که در قسمت برش خورده قرار دارند از بين مي روند و در ترشح شير فعال نمي باشند. همچنين اگر برش و جراحي در قسمت نوک سينه انجام گيرد، اعصاب آن قسمت آسيب مي بينند و مادر شيرده در اين ناحيه از سينه در زمان مکيدن کودک، حسي ندارد و از نظر رواني سبب کاهش ترشح شير مي شود. گاهي اوقات بعد از عمل جراحي و قرار گرفتن پروتز درون سينه به قدري سينه ها درد دارند که مادر از نزديک شدن کودک به سينه، خودداري مي کند و اين عمل سبب کاهش شير مادر مي گردد.


تاثيرعمل جراحي پروتز سينه بر شيردهي مادران




 


محل قرار گيري پروتز چه تاثيري بر ميزان ترشح شير دارد


کيسه هاي شيري روي بافت ماهيچه اي سينه قرار گرفته اند اگر پروتز سينه بين کيسه هاي شيري و ماهيچه سينه قرار گيرد به علت فشاري که به کيسه هاي شيري و مجراي شيري وارد مي کند، سبب کاهش ترشح شير از سينه مادر مي گردد. بنابراين بهتر است پروتز سينه زير بافت ماهيچه اي سينه قرار گيرد تا از اين فشار کاسته شود و مانع ترشح شير نگردد. همچنين اگر پزشک ماهري را براي عمل پروتز انتخاب کنيد در نوع و جنس پروتز به شما کمک مي کند. چون جنس بعضي پروتز ها به گونه اي است که قابليت ارتجاعي دارند و فشار کمتري به بافت سينه وارد مي کنند در نتيجه مانعي براي ترشح شير نمي شود و نوزاد دچار سو تغذيه نمي گردد. چنانچه مشکل خاصي نداريد و فقط براي خوش فرم کردن سينه ها مي خواهيد پروتز بگذاريد سعي کنيد بعد از زايمان و تمام شدن سن شيردهي کودک خود اين عمل را انجام دهيد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سينه ,پروتز ,بافت ,شيري ,جراحي ,شيردهي ,پروتز سينه ,سينه قرار ,درون سينه ,بافت سينه ,کاهش ترشح ,شيردهي مادران خواهد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود پایان نامه - تحقیق- مقاله - پروژه جدیدترین اخبار طراحی سایت Stephanie رسم ورسوم مرکز تخصصی فروش انواع راهبندهای خودرویی و نفرو تاسيسات برتر سئو خارجی یا off-page seo چیست؟ باربری در پاسداران ، اتوبار در پاسداران عکس